Skip to content
null

Nordsjællands bedste
Crossfitcenter

Som medlem får du adgang til en rigtig luksus-box med en solid struktur i undervisningen og få deltagere på hvert hold.

Vi tilbyder effektiv træning med plads til nærvær og fordybelse. Alle er velkomne i FysioDanmark Hillerød, og derfor er der hold for både begyndere og erfarne.

Samtidig får du adgang til FysioDanmark Hillerøds kæmpe fitnesscenter med de lækreste faciliteter.

crossfit_for_alle

Crossfit affiliate

Træning for alle

Crossfit Hillerød tilbyde professionel træning med masser af plads, lækre faciliteter og hold i topklasse. Alle instruktører er uddannede, og vi har hold for både begyndere og erfarne

CrossFit affiliate
Vi har uddannede CrossFit instruktører, der ved hvad de laver, når du bliver introduceret. Vores CrossFit er godkendt som affiliate, det betyder bl.a. at instruktørerne som minimum har et gyldigt CrossFit Level 1 kursus bevis og faktisk kan undervise i Crossfit.

Ingen skader her
Crossfit er en krævende træningsform, og for at undgå skader går vi meget op i sikkerhed i træningen. Vores instruktører er meget opmærksomme på, om du benytter den rette teknik og hjælper dig til at lave øvelserne korrekt.

3000 m2 træning
Medlemskab i vores CrossFit giver dig fuld adgang til vores lækre 3.000 kvm. fitness afdeling med blandt andet frivægtrum, træningsmaskiner, hold. sauna og cykelsal.

Træning og velvære

Mere for pengene

Hos os finder du alt, hvad dit hjerte kan begære, når det handler om træning: Personlig træning, Cardio. Holdtræning. Specialhold, Programplanlægning, Kropsanalyse. Vi har simpelthen det hele.

  • Lækre omklædningsrum
  • Unikt træningsudstyr af høj kvalitet
  • Hyggeligt loungeområde
  • Frivægtsrummet
  • Cykelsal med e-tenzor cykler
  • Sauna
  • Holdtræning

Behandling og massage
Du kan også få hjælp til at gøre din krop sund og rask med bl.a. kostvejledning, fysioterapeutisk behandling af eventuelle skader – ligesom vi tilbyder massage i lækre, afslappende og imødekommende omgivelser.

Du kan altid få hjælp
Der er altid kvalificeret bemanding i centret. I receptionen kan du blive guidet til det personale, der kan hjælpe dig bedst muligt.

Gå på opdagelse i vores lokaler
Hvis du har lyst til at kigge nærmere på vores faciliteter, så er du altid velkommen.

FysioDanmark-service
cf_om_box_taenk

Gratis prøvetime

Få en gratis prøvetime på et af vores begynder hold

Overvejer du at prøve CrossFit, som både er sjovt og hårdt? Så kig forbi. Vi vil gerne møde dig og vise, hvorfor vi er så begejstrede for denne træningsform.

Det er helt gratis at være med på en time på et af vores begynderhold.

Kontakt os og book dig på en gratis time på et begynderhold.

PERSONLIG TRÆNER

Få en træner, der tager din form personligt

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en fysisk rejse, men også en uddannelse i din egen sundhed og træning. Vi lægger vægt på det personlige i personlig træning, og din træner bliver ikke bare en du mødes med hver uge, men din støtte igennem hele forløbet. Du får den rette viden og redskaberne til at forstå, hvordan du på egen hånd, kan fastholde dit niveau eller indfri nye målsætninger efter forløbet. Vi har et alsidigt team af personlige trænere med specialer inden for bl.a. vægttab og coaching og opbygning af muskelmasse.

cf_om_box

ALT DET PRAKTISKE

Når du ankommer

Du bruger dit armbånd til at tjekke ind.
Vi har fremmøde skærme stående både ved indgangen til CrossFit og ved indgangen til vores fitness afdeling.
Du kan benytte vores store omklædning med sauna i fitnessafdelingen men hvis du har travlt har vi også vores egen lille fælles omklædning lige ved hoveddøren til CrossFit hvor vores BoxManager har sørget for at gøre det lidt hyggeligt med kaffe og puder.

Renlighed og orden

Vi gør en dyd ud af orden og renlighed.
Hver dag bliver der gjort hovedrent i Boxen så du ikke skal lave Burpees i gårsdagens sved-pytter og derudover er alle med til at ryde op og sætte på plads efter træning.

Boxen er vores lille fælleskab og vi værner om kammeratskab, hensyn og vores kære Box.

Brug for hjælp?

Til hvert hold vil vores instruktører altid sørge for at holde øje med om alle kan deres øvelser korrekt.
Men er du helt ny og skal til at starte op, anbefaler vi at du kommer til vores begynder-hold, hvor vi går mere i dybden med vejledning og introduktion. Det er meget vigtigt for os at alle lærer den helt rigtige teknik før der kommer vægt og hastighed på.

Search