skip to Main Content
null

Kort om Crossfit træning

Du vil aldrig få 2 ens timer med CrossFit.
Vores trænere har hver deres spidskompetencer, vi går ind for sjov og alsidig træning
og en time går aldrig uden at der bliver grinet og svedt.

motiverende_traening

Dagens Øvelse

Her kan du få et bud på hvordan årets træning kan disponeres:
“9 Fundamental Movements of CrossFit”
Hent årskalender (pdf)

For både begyndere og erfarne

Crossfit for alle

I stedet for maskiner bruger vi kroppen som løftestang eller kettlebells, sandsække og andre redskaber. I stedet for at træne specifikke muskler træner vi funktionelle bevægelser, så hele din krop bliver velfungerende.

Ingen skader her
Crossfit er en krævende træningsform, og for at undgå skader går vi meget op i sikkerhed i træningen. Vores instruktører er alle CrossFit-uddannede og er meget opmærksomme på, om du benytter den rette teknik og hjælper dig til at lave øvelserne korrekt. Vi et af de få CrossFit affiliate centre på Nordsjælland.

Sammenhold, power, smidighed og koordination
For at være motiveret til at komme i træningstøjet flere gange om ugen og tæske kroppen igennem, hjælper det at vide, at der står et hold af andre mennesker, som glæder sig til at se dig, og som kæmper med dig. Sammenhold og socialt samvær er lige så vigtigt for os som at udføre øvelserne korrekt. Du knokler ikke alene – der er masser af smil og opmuntring i lokalet, så det er sjovt at være med.

Vi har 3 hovedregler, vi altid arbejder efter

  • Vi træner funktionelt og målrettet med fokus på naturlige bevægelser og korrekt teknisk udførsel af øvelserne. Det skaber resultater og minimerer risikoen for skader.
  • Vi træner med høj intensitet, for det giver os en bedre iltoptagelse, fedtforbrænding og udholdenhed. Intensitet definerer vi som høj arbejdsmængde på kort tid.
  • Vi træner med konstant variation i øvelser, gentagelser og belastning, for det giver en komplet træning af hele kroppen og er en effektiv vej til en bred alsidig form.

Aktiv facebook Gruppe
Vi har en særdeles levende gruppen for alle aktive i Crossfit Hillerød. Følge med her CrossFit Hillerød Community

Fundamentale bevægelser

I CrossFit kommer du igennem de 9 grundlæggende øvelser

CrossFit er generel træning af din krop gennem intensitet, korte intervaller og alsidighed.

CrossFit kombinerer styrke, gymnastik- og cardiotræning, indendørs og udendørs træning og vi har ”Workout of The Day” (WOD) som en af grundpillerne: Hver dag er der et nyt træningspas, som varer mellem 10 og 30 minutter.

En typisk træning vil bestå af:

  • Grundig opvarmning hvor kroppen forberedes til dagens styrke.
  • Struktureret styrketræning hvor vi anvender et af de 9 fundamentale løft.
  • Slutter af med dagens workout hvor pulsen for kommer op.

Her kan du se, hvordan de 9 øvelser udføres: Air Squat, Shoulder Press, Deadlift, Front Squat, Push Pres, Sumo Deadlift High pull, Overhead Squat, Push Jerk, Medicine-ball Clean.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

Gratis prøvetime

Få en gratis prøvetime på et af vores begynder hold

Overvejer du at prøve CrossFit, som både er sjovt og hårdt? Så kig forbi. Vi vil gerne møde dig og vise, hvorfor vi er så begejstrede for denne træningsform.

Det er helt gratis at være med på en time på et af vores begynderhold.

Kontakt os og book dig på en gratis time på et begynderhold.

cf_om_box_taenk
cfh_sammenhold

CrossFit affiliate

Professionel træning og behandling

Vores CrossFit er godkendt som affiliate, det betyder bl.a. at instruktørerne som minimum har et gyldigt CrossFit Level 1 kursus bevis og faktisk kan undervise i Crossfit.

Træning, Behandling og massage
Hos os finder du alt, hvad dit hjerte kan begære, når det handler om træning, behandling og velvære. Vi har simpelthen det hele.

Du kan altid få hjælp
Der er altid kvalificeret bemanding i centret. I receptionen kan du blive guidet til det personale, der kan hjælpe dig bedst muligt.

PERSONLIG TRÆNER

Få en træner, der tager din form personligt

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en fysisk rejse, men også en uddannelse i din egen sundhed og træning. Vi lægger vægt på det personlige i personlig træning, og din træner bliver ikke bare en du mødes med hver uge, men din støtte igennem hele forløbet. Du får den rette viden og redskaberne til at forstå, hvordan du på egen hånd, kan fastholde dit niveau eller indfri nye målsætninger efter forløbet. Vi har et alsidigt team af personlige trænere med specialer inden for bl.a. vægttab og coaching og opbygning af muskelmasse.

cf_om_box

ALT DET PRAKTISKE

Når du ankommer

Du bruger dit armbånd til at tjekke ind. Vi har fremmøde skærme stående både ved indgangen til CrossFit og ved indgangen til vores fitness afdeling.

Du kan benytte vores store omklædning med sauna i fitnessafdelingen, men hvis du har travlt, har vi også vores egen lille fælles omklædning lige ved hoveddøren til CrossFit, hvor vores BoxManager har sørget for at gøre det hyggeligt med kaffe og puder.

Renlighed og orden

Vi gør en dyd ud af orden og renlighed. Hver dag bliver der gjort hovedrent i Boxen, så du ikke skal lave Burpees i gårsdagens sved-pytter. Derudover er alle med til at ryde op og sætte på plads efter træning.

Boxen er vores lille fælleskab og vi værner om kammeratskab, hensyn og vores kære Box.

Brug for hjælp?

Til hvert hold vil vores instruktører altid sørge for at holde øje med om alle kan deres øvelser korrekt. Men er du helt ny og skal til at starte op, anbefaler vi, at du kommer til vores begynder-hold, hvor vi går mere i dybden med vejledning og introduktion. Det er meget vigtigt for os, at alle lærer den helt rigtige teknik, før der kommer vægt og hastighed på.

Kontakt os og book dig på en gratis time på et begynderhold. Ring 4826 8013

Search